Chiptuning nového vozu Avia D-Line D100 4.5D 117kW 160HP

Chiptuning nového vozu Avia D-Line D100 4.5D 117kW 160HP

V tomto případě se jednalo o úpravu nového vozu Avia D-Line D100 4.5D 117kW 160HP. Hlavním požadavkém zákazníka bylo snížení spotřeby. Díky navýšení kroutícího momentu jsme dosáhli snížení spotřeby a také vynikajícího jízdního komfortu.

U vozidla Avia řady D-Line D100 4.5D 160HP byl proveden chiptuning řídící jednotky motoru. Po námi provedené úpravě vzrostl výkon vozidla na 136kW - 185 koní. Kroutící moment byl navýšen z původních 600Nm na výborných 750Nm.


Vzhledem k nejvyšší výkonové verzi Avia D-Line jsme tak provedli zcela bezpečnou úpravu řídící jednotky. Výkonová rezerva tohoto motoru byla tak zachována.

Chiptuning Avia D-line ocení hlavně zákazníci, kteří mají nižší výkonové verze. Optimalizace motorových map v rámci ECU (chiptuning) tak dokáže změnit vlastnosti vozidel AVIA a přiblížit se za příznivou cenu k nejvyšší výkonové verzi 200HP.

Všechny úpravy probíhájí vždy individuálně na základě požadavků zákazníka. Optimalizace dat je prováděna dle typu firmware a sw vybavení ECU.

Quantum Tuning Czech Republic je autorizovaným dodavatelem software úprav nejvyšší možné kvality. Celosvětová působnost firmy nám umožňuje dosáhnout na vyspělé a nejnovější technologie a my jsme tak schopni dodávat zákazníků služby prvotřídní kvality. Proto si můžeme dovolit nabídnout 30 denní zkušební dobu, kdy zákazník může bezplatně naše služby vyzkoušet.

 

Chiptuning AVIA

 
 

Zpět na výpis článků